Ταλιμπάν - Ταλιμπάν: Ο Τραμπ να αποσύρει τον στρατό των ΗΠΑ από το ... - Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν.

Ταλιμπάν - Ταλιμπάν: Ο Τραμπ να αποσύρει τον στρατό των ΗΠΑ από το ... - Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν.. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα.

Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο.

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος καθώς προσπαθούν ...
Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος καθώς προσπαθούν ... from www.ekriti.gr
Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Ṭālibān) ή (λανθασμένα) ταλεμπάν, δηλαδή. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη.

Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τύχη του αφγανιστάν.

Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Το προεδρικό μέγαρο κατελήφθη και ο λαός αγωνιά για την τύχη του. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης.

Αφγανιστάν - Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν και την Κανταχάρ ...
Αφγανιστάν - Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν και την Κανταχάρ ... from www.in.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ.

Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. «η θριαμβευτική επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν τορπιλίζει τη συμφωνία της εε με την τουρκία» είναι τίτλος άρθρου στη welt.στο άρθρο Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών.

Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου του αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν στην καμπούλ το βράδυ της κυριακής (15/8) μετά τη φυγή του προέδρου της χώρας. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα.

Αφγανιστάν: Η εκεχειρία με τους Ταλιμπάν θα εφαρμοστεί σε ...
Αφγανιστάν: Η εκεχειρία με τους Ταλιμπάν θα εφαρμοστεί σε ... from www.iefimerida.gr
Το προεδρικό μέγαρο κατελήφθη και ο λαός αγωνιά για την τύχη του. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Ṭālibān) ή (λανθασμένα) ταλεμπάν, δηλαδή. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει.

Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο.

Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου του αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν στην καμπούλ το βράδυ της κυριακής (15/8) μετά τη φυγή του προέδρου της χώρας. Πιθανότητα μεταβατικής κυβέρνησης δεν υπάρχει. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης των τελευταίων ξένων στρατευμάτων που απέμεναν στη χώρα, 20. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους.